БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

  • Переглядів: 539

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради висловлює щиру подяку керівнику ТОВ «Юніком» Андрію Яровому за надану благодійну допомогу у вигляді борошна, яке буде передано 179 дітям війни та вдовам ветеранів війни напередодні дня Перемоги.

"ВЕЛИКДЕНЬ У КОЖНУ ОСЕЛЮ"

"ВЕЛИКДЕНЬ У КОЖНУ ОСЕЛЮ"

  • Переглядів: 433

З лагідною посмішкою, теплими привітаннями та з Великодніми гостинцями напередодні Воскресіння Господнього завітали до своїх підопічних працівники Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) .

ПОДАРУВАЛИ НАДІЮ ТА ВІРУ В КРАЩЕ

ПОДАРУВАЛИ НАДІЮ ТА ВІРУ В КРАЩЕ

  • Переглядів: 441

Милосердя та благодійні справи споконвіку притаманні українському народу. Цю істину ще раз підтвердили небайдужі жителі нашої громади, які активно підтримали ініціативу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради та долучилися до благодійної акції «Великдень у кожну оселю». Це приватні підприємці та фермери - люди, яким небайдужа доля тих, хто за різними життєвими обставинами опинилися у скруті.

Проведено вакцинацію від Covid-19

Проведено вакцинацію від Covid-19

  • Переглядів: 428

Сьогодні, 28 квітня, мобільною бригадою з імунізації комунального комерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги 2" м. Кропивницький проведено вакцинацію від Covid-19 підопічних та персоналу відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с. Хащувате. Щеплення здійснено вакциною Comirnaty, компанія-розробник Pfizer-BioTech, в рамках плану вакцинування проти Covid-19 в Україні. Дану послугу надано за добровільною згодою на щеплення та безкоштовно.

МІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЄ

МІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЄ

  • Переглядів: 553

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради знову переймає естафету весняного прибирання і активно продовжує роботи по впорядкуванню прилеглої території. Сьогодні до роботи залучилася чоловіча половина колективу, було зібрано пошкоджене гілля, вирубано поросль та організовано його вивезення, а також ліквідовано стихійне сміттєзвалище, що утворилося біля контейнерів для відходів. Тепер залишилося підтримувати порядок і надалі. Благоустрій громади залежить від культури та свідомості її мешканців!