ПОДАРУВАЛИ НАДІЮ ТА ВІРУ В КРАЩЕ

  • 411

Фото без описуМилосердя та благодійні справи споконвіку притаманні українському народу. Цю істину ще раз підтвердили небайдужі жителі нашої громади, які активно підтримали ініціативу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради та долучилися до благодійної акції «Великдень у кожну оселю». Це приватні підприємці та фермери - люди, яким небайдужа доля тих, хто за різними життєвими обставинами опинилися у скруті.

За такий прояв свідомості та щиросердя хочеться висловити особливу вдячність та повагу приватним підприємцям: Слободянюк Олені Єгорівні, Перевознюк Марині Григорівні, Кондратюку Миколі Васильовичу, Стахову Юрію Анатолійовичу, Піщанському Сергію Віталійовичу, Оржеховському Володимиру Олексійовичу та Базану Івану Петровичу, а також генеральному директору ТОВ «Гарт» Володарському Геннадію Юрійовичу, керівникам ФГ «Володимир» родині Комайгородських, голові ПСП «Перемога» Пойді Віталію Васильовичу, голові ПП «Гурьєво» Пасєкі Сергію Володимировичу, директору ПП "Ковальчук" Ковальчуку Максиму Петровичу. Сподіваємося , що в Гайворонській громаді таких людей буде ще більше, і разом ми зможемо допомагати вразливим категоріям населення та зробимо нашу громаду ще кращою.

Висловлюємо безмежну вдячність усім, хто долучився до нашої благодійної акції, за Ваше розуміння, небайдужість, підтримку та співпрацю! Усі Великодні продуктові набори будуть передані підопічним відділення соціальної допомоги територіального центру.