БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА

  • Переглядів: 433

Сьогодні, 16 квітня, відділення стаціонарного догляду для постійного проживання відвідали поважні гості - благочинний Гайворонської ОТГ протоієрей Роман, протоієрей Олександр та протоієрей Віктор. Візит було присвячено Таїнству Єлеосвячення ( в народі - Соборювання) підопічних відділення. У молитвах, що читались при звершенні Таїнства, священники звертались до Бога з проханням про прощення гріхів та одужання.

ПРИБИРАННЯ ПРИЛЕГЛОЇ ТЕРИТОРІЇ БІЛЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

ПРИБИРАННЯ ПРИЛЕГЛОЇ ТЕРИТОРІЇ БІЛЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

  • Переглядів: 391

З приходом перших теплих весняних променів природа прокидається від зимового сну і починає вигравати різноманітними барвами. Тому кожний газда, старається прибрати своє обійстя. Працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради, як добрі господарі, вийшли на прибирання прилеглої території біля територіального центру.

ВІТАННЯ ДЛЯ НІНИ ПАРФЕНТІЇВНИ

ВІТАННЯ ДЛЯ НІНИ ПАРФЕНТІЇВНИ

  • Переглядів: 405

Нещодавно свій ювілейний день народження відсвяткувала жителька с.Тополі, підопічна територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради Денисюк Ніна Парфентіївна.

ДІЯЛЬНІСТЬ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

ДІЯЛЬНІСТЬ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

  • Переглядів: 442

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради надає соціальні послуги громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання, в умовах стаціонарного або денного перебування.