РОЗПОЧАТО ПЕРЕВІРКУ ЯКОСТІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ ДОГЛЯДУ ВДОМА

  • 415

 

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради розпочав перевірку якості надання соціальної послуги догляду вдома жителям Гайворонської ТГ.

12 травня 2021 року комісія у складі заступника директора та завідувача відділення соціальної допомоги вдома виїхала за місцем проживання підопічних с. Казавчин та шляхом опитування дійшла наступних висновків.

Соціальною послугою догляду вдома охоплено 19 жителів с. Казавчин.

На час перевірки соціальні робітники Паламарчук Галина Василівна та Гордаш Оксана Миколаївна виконували свої функціональні обов’язки згідно з графіком відвідувань. Послуги непрацездатним громадянам похилого віку та особам з інвалідністю надаються в повному обсязі відповідно до Державного стандарту догляду вдома, затвердженого Наказом Міністерства соціальної політики №760 від 13.11.2013 р., індивідуальних планів та договорів, укладених між територіальним центром і отримувачами соціальних послуг.

У період карантину соціальні робітники працюють у посиленому режимі,забезпечують підопічних всім необхідним: продуктами харчування, медикаментами, здійснюють оплату комунальних послуг тощо.

Соціальні робітники належно та відповідально виконують свої обов’язки, а підопічні задоволені їх роботою, про що свідчать усміхнені обличчя та щирі слова вдячності.