ВІТАННЯ ДЛЯ НІНИ ПАРФЕНТІЇВНИ

  • 441

Фото без описуНещодавно свій ювілейний день народження відсвяткувала жителька с.Тополі, підопічна територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради Денисюк Ніна Парфентіївна.

Переживши за прожиті роки безліч подій, серед яких і голод, і Друга Світова війна, і післявоєнна розбудова, витримавши непрості удари долі, сьогодні Ніна Парфентіївна – це енергійна людина, котра з оптимізмом дивиться у майбутнє, посміхається, з гумором розповідає історії з свого життя, надихає своєю життєвою силою оточуючих.

Фото без описуВід імені міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу з 90 річним ювілеєм Ніну Парфентіївну, квітами та подарунком, привітали староста Мощенського старостинського округу Сергій Кармаліцький та в.о. директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради Наталія Поліщук.

З нагоди такої визначної події бажаємо ювілярці міцного здоров’я і духовного піднесення. Нехай легкими будуть думки, а життєвий шлях – довгим і щасливим, нехай ангел-охоронець оберігає від тривог, а доля привітно усміхається. Усіх Вам земних гараздів та Божого Благословення!