ВИХРИСТЮК ТЕТЯНІ ПЛАТОНІВНІ - 90!

  • 334

 

Фото без описуПливуть літа потоком швидких рік. І хоч все далі човном відпливає молодість, так хотілося б, щоб невпинні води часу змили тінь прожитих років з обличчя…А інколи і з душі…Особливо коли вишиванка долі розшита не лише яскравими нитками.

Таке сильне життя, в якому переплітались смуток і втіха, тривоги і радість, довелось пізнати Вихристюк Тетяні Платонівні, яка другого квітня зустрічає свою 90 весну. У цей день директор територіального центру Поліщук Наталія та завідувач відділення соціальної допомоги вдома Гайдейчук Ірина від імені міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу привітали підопічну територіального центру  квітами та подарунком.

Прийміть, Тетяно Платонівно, найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, мудрість та виваженість. Нехай Ваша доля буде довгою та щасливою, і Вас завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом.