"ДРУГИЙ ДІМ" ДЛЯ ОСІБ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

  • 438

 

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради інформує жителів Гайворонської територіальної громади про те, що на території с. Хащувате функціонує відділення стаціонарного догляду для постійного проживання. Відділення надає соціальні послуги особам похилого віку та особам з інвалідністю, які за станом здоров’я не здатні до самообслуговування, потребують постійного стороннього догляду та медичного нагляду.

Для людей, які за різних життєвих обставин не в змозі самостійно впоратись з побутовими труднощами, які залишились наодинці зі своїми негараздами наше відділення є справжньою “домівкою” – теплою, затишною та привітною. Наші мешканці цілодобово отримують не лише необхідні соціальні послуги, тут вони знайшли набагато важливіше у житті – можливість відчути, що вони не забуті, що вони потрібні і про них піклуються.

Усі підопічні стаціонарного відділення забезпечуються житлом, одягом, взуттям, постільною білизною, м’яким і твердим інвентарем, посудом, чотириразовим харчуванням, цілодобовим медичним та комунально-побутовим обслуговуванням. 

Для стареньких мешканців побудована сучасна простора їдальня, що дозволяє їм харчуватися в комфортних умовах .

          Також на прилеглій території встановлено простору альтанку зі зручними лавками, де можна поспілкуватись в невимушеній атмосфері або просто відпочити на свіжому повітрі.

Працівники відділення та їх підопічні – це справжня велика та дружна родина, що рада зустріти нових мешканців, яким необхідний догляд, турбота, підтримка та теплі відносини.

За більш детальною інформацією щодо влаштування до відділення стаціонарного догляду звертатись за адресою: м. Гайворон, вул. Великого Кобзаря, 4, або за телефоном 5-06-89.