ЯК ДОВЕСТИ В СУДІ, ЩО ТІТКА - ТВОЯ РОДИЧКА

ЯК ДОВЕСТИ В СУДІ, ЩО ТІТКА - ТВОЯ РОДИЧКА

  • Переглядів: 796

Родинні відносини або ж споріднення – кровний зв’язок між людьми, з наявністю якого закон пов’язує виникнення, зміну чи припинення прав та обов’язків. Суд вправі розглядати справи про встановлення родинних відносин, коли цей факт безпосередньо породжує юридичні наслідки для заявника: право на спадщину, право на пенсію у зв’язку із втратою годувальника, одержання компенсації тощо.

Поновлення та припинення договору оренди землі

Поновлення та припинення договору оренди землі

  • Переглядів: 412

В Україні триває земельна реформа. У землевласників, орендарів та потенційних покупців земельних ділянок сільськогосподарського призначення виникає багато запитань. Тому система БПД роз'яснює основні питання, які виникають у сфері земельних відносин. У цьому відео ви дізнаєтеся про нюанси поновлення та припинення договору оренди землі. Це відео є частиною циклу консультацій, у яких система безоплатної правової допомоги роз’яснює основні питання у сфері земельних правовідносин. Ролик створено завдяки мережі правових клубів PRAVOKATOR правовий клуб. #БПД #ПравоваДопомога #LegalAid #ЗемельнаРеформа 

#кейс_БПД

#кейс_БПД

  • Переглядів: 393

Усім нам добре відомо, що батьки повинні утримувати своїх неповнолітніх дітей і допомога батькам є відповідною компенсацією за їх турботу та любов, надану дитині. В нормальних умовах діти добровільно допомагають своїм непрацездатним батькам і турбуються про них. Але іноді, щоб отримати матеріальну допомогу від дітей, батьки вимушені звертатись до суду  з позовом про стягнення аліментів. Так сталось і з нашою клієнткою.

Шукаємо волонтерів БПД!

Шукаємо волонтерів БПД!

  • Переглядів: 478

Оголошуємо набір волонтерів у сфері надання безоплатної правової допомоги.

Тиждень Фінансової Грамотності

Тиждень Фінансової Грамотності

  • Переглядів: 495

Ви плануєте купити ноутбук, пральну машину чи телевізор, а потрібної суми не вистачає? Споживчий кредит – це вихід із такої ситуації. Банк позичить вам кошти на певний термін під певний відсоток. Споживчий кредит – це кошти, які позичає вам банк на певний час для купівлі якогось товару або оплати певної послуги. Та перш ніж іти до банку, дізнайтеся про його повну вартість та всі умови.

Розраховуватися за покупки, поповнювати мобільний, платити за комунальні послуги

Розраховуватися за покупки, поповнювати мобільний, платити за комунальні послуги

  • Переглядів: 415

Розраховуватися за покупки, поповнювати мобільний, платити за комунальні послуги – все це зручно робити з банківського рахунку. Проте, відкриваючи його та підписуючи договір з банком, варто спочатку уважно ознайомитися з умовами обслуговування.