У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 605

У понеділок 19 грудня відбулось засідання виконкому міської ради. Вів його міський голова Роман Волуйко.

Члени виконкому затвердивши порядок денний заслухали доповідь заступника міського голови Олександра Штундера щодо питання списання з балансу КП «Гайворонський комунальник» багатоквартирних будинків. Тож з метою забезпечення та реалізації прав співвласників багатоквартирних будинків на самостійне управління?житловими будинками, належного утримання та використання спільного майна, відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» виконком прийняв рішення балансоутримувачу - комунальному підприємству «Гайворонський  комунальник»  здійснити списання з балансу багатоквартирних будинків в м. Гайворон відповідно до Постанови КМУ від 20 квітня 2016 року № 301 «Про порядок списання з балансу багатоквартирних будинків». Повний текст рішення буде опубліковано в наступному?номері «Гайворонського кур’єру».

Члени виконкому своїм рішенням затвердили план роботи виконкому на 2017 рік. Серед головних питань, які визначено планом – Про життєдіяльність міста в зимовий період, про підсумки роботи зі зверненнями громадян, про проведення місячника по санітарній очистці та поліпшенню благоустрою міста та ін.

Також виконавчий комітет розглянув питання про зрізання дерев у місті, надання матеріальних допомог та інші і прийняв відповідні рішення.

 

Заряна ХМАРА, заступник міського голови.