ПРОСИЛИ СТАДІОН НА ДЕНЬ МІСТА - ОТРИМАЛИ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ

  • 924

 

Ще 14 серпня 2017 року міська рада направила до райдержадміністрації листа з проханням надати стадіон "Прибужець" для відзначаення 265-ї річниці міста Гайворона. 
І тільки 19 вересня, за три дні до проведення свята, до міської ради надійшла відповідь від 14 вересня про те, що на стадіоні 24 вересня відбудуться спортивні змагання з городків, шахів, легкої атлетики і футболу.
Варто зазначити, що відповідь на лист була надана в останній день терміну потрібного для відповіді. Тобто лист пролежав місяць в РДА. Якщо змагання були заплановані до листа міської ради, то відповідь можна було надати одразу. В оргкомітету міської ради був би час обрати інше місце для проведення Дня міста. Але, ніби зумисно, відповідь надали в останній день.
А головне те, що просили стадіон для проведення масових заходів, а отримали "допомогу" у вигляді спортивних заходів з нагоди Дня міста на тому ж стадіоні у той же день.
Зазвичай спортивні заходи до Дня міста традиційно проходили напередодні і в цьому році їх також можна було провести 23-го вересня. Але РДА вирішила інакше. З 1989 року традиційним місцем проведення Дня міста був стадіон "Прибужець. В 2017 році за чотири дні до проведення свята нам повідомляють, що він зайнятий. За 28 років святкування Дня міста такого ще не було!
Тож дякуємо за "допомогу" РДА і запрошуємо усіх гайворонців і гостей на святкування 265-ї річниці Дня міста Гайворона, яка пройде 24 вересня НЕ на Центральному стадіоні.
Місце проведення буде уточнене згодом. Просимо вибачення за незручності!