УСЕ НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ!

  • 714

 

Перший літній день у всіх нас асоціюється з дітьми, адже саме цього дня увесь цивілізований світ відзначає День захисту дітей. Для малечі  організовуються різноманітні розваги, конкурси подарунки, усе найкраще цього дня – тільки для них, наших маленьких громадян.

Так було і в Гайвороні. Для юних гайворонців на площі біля міського Будинку культури для дітей міська влада разом з колективом МБК, центром дитячої  та юнацької творчості організували незабутнє свято. Для дітей та їх батьків виступали танцювальні?колективи «Подоляночка»,?«Драйв», «Намистинки», «Капітошки», «Первоцвіт», піснями вітали присутніх Т. Панасюк, К. Мотрученко, Л. Прийомська, С. Кругляк.  Розважали публіку представник центру дитячої та юнацької творчості О. Зборщук та запрошені?аніматори. Привітав малят і їх батьків міський голова Роман Волуйко. Він також вручив почесні грамоти міської ради танцювальним колективам, які займали високі місця на та всеукраїнських та міжнародних фестивалях, сольним виконавцям.

Упродовж свята дітям роздавались безкоштовно морозиво, солодка вата, цукерки, печиво, працювали атракціони за зниженими цінами, тішив фонтан.

Насамкінець заходу діти могли позмагатись в умінні одягати костюм рятувальника, скручуванні пожежного рукава, знанні правил поведінки в надзвичайних ситуаціях в рамках акції «Запобігти.?Врятувати. Допомогти», яку проводить 21 державна пожежно-рятувальна частина м. Гайворон.   За свої знання та вміння отримували подарунки, які надала міська влада. Рятувальники розповідали малечі про будову пожежного автомобіля, його агрегати і прилади. Кожен міг посидіти в кабіні автомобіля,  побачити його цікавинки. Наприкінці заходу рятувальники влаштували для дітей яскравий водяний салют з пожежного автомобіля. Такий водяний феєрверк прийшов дітям до душі і вони  тільки й те робили, що намагались пробігти крізь водяну стіну.

Фінальним акордом свята став конкурс малюнка на асфальті «Намалюй свою мрію». Діти з допомогою кольорової крейди малювали усе, про що мріяли. І тут також перемогла дружба.

Організатори заходу висловлюють найщиріші слова подяки усім колективам та дітям, які брали участь у святі, Ларисі Марковській за виставку виробів декоративно-прикладного мистецтва гуртка центру дитячої та юнацької?творчості «Дивоцвіт», власне центру дитячої та юнацької творчості в особі Тетяни Шеремети, спонсорам ПП «Центр-Агро» в особі заступника директора Романа Гребінника, ТОВ «ТДК», а саме Науменко М.В.,  дирекції ТОВ «АТБ-маркет»,  Ірині Грищенко за оформлення свята, голові ФГ «Олена» Ю. Сироті за допомогу в підключенні фонтану та всім, хто так чи інакше долучився до організації такого чудового свята для малечі.  Адже вони, діти, наше майбутнє.