ВІТАЛИ ЗАЛІЗНИЧНИКІВ

  • 625

Фото без опису

Напередодні Дня залізничника,який відзначали 4 листопада, на Гайворонському тепловозоремонтному заводі відбулись урочистості з нагоди свята. Колектив заводу на чолі з генеральним директором Андрієм Близнюком вітали аматори сцени міста і району, вихованці музичної школи, учасники дитячих танцювальних колективів міста.
На самому початку урочистостей колектив заводу привітав директор А. Близнюк. Він коротко поінформував присутніх про хід справ на заводі, зміни, які відбулись, а також перспективи і проблеми, і привітав присутніх з професійних святом.
Кращим працівникам заводу, ветеранам підприємства було вручено святкові нагороди, премії і матеріальні допомоги.
З вітальним словом виступили заступник голови РДА Віталій Орел. Він привітав гостей з професійним святом і побажав подальших успіхів у роботі і злагоди в родинах.
Орган місцевого самоврядування представляла заступник міського голови Заряна Хмара. Вона також виступила з вітальним словом, побажала робітникам заводу, новому керівництву подальшого розвитку підприємства, нових цілей і здобутків у нелегкій справі, а також добра, достатку і миру. З нагоди свята заступник міського голови вручила А. Близнюку подарунки.

Фото без опису