3 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНІЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

  • 501

Фото без опису

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради було проведено акцію «День добра» в підтримку осіб з обмеженими можливостями, які перебувають на обслуговуванні відділення соціальної допомоги вдома. Власними силами було сформовано та розподілено 40 продуктових наборів. Підопічні зі словами глибокої вдячності і щирою радістю приймали подарунки з рук соціальних робітників та дякували за приділену їм увагу.

Територіальний центр постійно намагається у межах своєї компетенції надавати допомогу і підтримку людям даної категорії, привертає увагу влади та мешканців громади до їхніх проблем, закликає бути небайдужими до людей з вадами здоров’я.

Тож у цей день усім жителям нашої громади з обмеженими можливостями хочеться побажати міцного здоров’я, сили духу, витримки, оптимізму, можливості втілення планів та задумів. Нехай турбота і підтримка суспільства допомагає вам забувати про труднощі, наповнює ваші серця теплотою і впевненістю в завтрашньому дні!

ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ