ПРИВІТАЛИ УЧАСНИКА ВІЙНИ

  • 420

Фото без опису

14 жовтня наша держава відзначає День захисників і захисниць України. В цей день ми вшановуємо воїнів, які в різні часи обороняли та обороняють сьогодні нашу незалежність і територіальну цілісність, усіх захисників України незалежно від статі та службового становища.

Напередодні Дня захисників і захисниць України колектив територіального центру соціального обслуговування Гайворонської міської ради привітав свого колегу Безкоровайного Василя Віталійовича, який за своє життя був учасником двох воєн.

З 1984-1986 рр. він воював у складі обмеженого контингенту радянських військ в Афганістані. У 1986 звільнився у запас.

01 серпня 2014 року був призваний до зони проведення АТО. Виконавши свій обов’язок перед Батьківщиною повернувся до роботи в Територіальний центр соціального обслуговування, де працює водієм.

Колектив територіального центру щиро вітає Василя Віталійовича та всіх захисників та захисниць зі святом.

Низький уклін всім землякам, які відстоювали і відстоюють сьогодення та майбутнє нашої Батьківщини – завдяки Вам ми можемо мирно жити, працювати, розвивати своє рідне місто та нашу громаду.

Міцного вам здоров’я, миру, незламного духу та надійного родинного тилу. Нехай Пресвята Богородиця береже Вас та Ваших рідних під своїм Покровом.

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за Україну… Слава Україні!

Фото без опису