ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

  • 810

Перший день жовтня у всьому всіті традиційно присвячений вшануванню людей поважного віку. Цей день є не лише символом єдності і спадкоємності поколінь, це вияв турботи про людей срібного віку як найголовнішої цінності людської моралі.

Висловлюємо безмежну вдячність Вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання, багаторічну працю та гідний приклад для наслідування. Нехай золота пора, в яку ви вступили, буде світлою і ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких, а родинний вогник завжди зігріває ваші серця.

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних полслуг) Гайворонської міської ради привітав всіх підопічних відділення соціальної допомоги вдома продуктовими наборами. Данний захід став можливим завдяки незмінному і надійному партнеру територіального центру - Бдагодійної організації " Благодійний фонд " Уманський центр допомоги" в особі Кротика Дмитра Володимировича та небайдужим жителям нашої громади, які долучилися до акції " Щедра осінь". Це люди, які глибоко усвідомлюють, що турбота про громадян поважного віку , ветеранів та осіб з інвалідністю - справа кожного з нас.

Для мешканців стаціонарного відділення в с. Хащувате сформовані пакунки зі смаколиками, які в цей день були вручені директором терцентру Наталією Поліщук та в.о. завідувача відділення Ігорем Сомичем.

Враховуючи рекомендації Мінсоцполітики, щодо обмеженнь проведення культурно-масових заходів, в закладі не проводились гучні святкування, проте для стареньких підопічних були приготовані смачні святкові страви. У відділенні панує затишна, родинна атмосфера, де кожен відчуває турботу, любов та тепло, які так необхідні людям поважного віку...