МОЇ РОКИ – МОЄ БАГАТСТВО

  • 407

Фото без опису

Тепле 90-те літо завітало до жителя с.Мощене Гончарука Станіслава Васильовича!

Багато гідних років за плечима, які викликають повагу: є, що пригадати, є, чим пишатися. І хоча життєвий шлях іменинника був тернистим: довелося пережити і голодомор 1932-1933 років, і Другу світову війну і роки післявоєнної розбудови, та не розгубив він себе на життєвих стежинах. І ці роки – це справжнє багатство, яким може пишатися ювіляр, і яке Господь дарує не кожному.

Привітати Станіслава Васильовича з цією поважною датою завітали завідувач відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Наталія Коваль та соціальний працівник Алла Бондар. Своєму підопічному вони побажали міцного здоров’я, гарного настрою, душевного тепла і затишку, щасливих, спокійних зігрітих теплотою і турботою довгих років життя! В знак пошани ювіляру подарували квіти, пакет зі смаколиками та вітальну листівку. Натомість Станіслав Васильович висловив щиру подяку за теплоту і турботу до людей похилого віку.

Від’їжджали зі спокійним серцем та приємними враженнями, адже на порозі у ювіляра з’явилися довгоочікувані онуки, які зможуть розділити цей день зі своїм дідусем, порадіти його прожитим рокам!