МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНА КОМАНДА В ДІЇ

  • 706

Фото без опису

Протягом 19-27 липня 2021 року продовжилися виїзди мультидисциплінарної команди територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради в населені пункти нашої громади.

Комплексним обслуговуванням були охоплені жителі сіл Вікнина, Берестяги, Мощене, Червоне та Долинівка. Громадяни похилого віку та особи з інвалідністю мали змогу отримати за соціальними цінами послуги перукаря, швачки, взуттьовика та одержати безкоштовно гуманітарну допомогу у вигляді одягу б/в та взуття б/в. Під час надання соціальних послуг підопічні також отримали інформаційні листи щодо вакцинації проти COVID-19. Завдяки вдало проведеній попередній роботі вдалося визначити склад фахівців мультидисциплінарної команди для окремих сіл та скоординувати її роботу. Так, окрім завідувача відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги, соціального працівника, перукаря, швачки, до складу команди для обслуговування підопічних с.Долинівка було залучено соціального робітника, що надав послуги з косіння трави.

Територіальний центр висловлює щиру вдячність старостам округів Кармаліцькому Сергію Антоновичу та Карашевичу Володимиру Віталійовичу за співпрацю та допомогу в організації виїзного обслуговування підопічних.