ВИЇЗД МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ

  • 517

Фото без опису

Протягом 12-15 липня 2021 року відбулося комплексне обслуговування мультидисциплінарною командою територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради громадян похилого віку та осіб з інвалідністю Бандурівського та Солгутівського старостинських округів. Її діяльність спрямована на забезпечення доступності соціальних послуг та охоплення обслуговуванням більшої чисельності осіб, насамперед тих, що проживають у різних населених пунктах громади і за станом здоров’я або через похилий вік не в змозі отримувати необхідні соціальні послуги за місцем їх надання.

Завдяки виїздам жителі сіл Солгутове, Покровське та Соломія мали змогу отримати за соціальними цінами послуги перукаря, швачки, взуттьовика та одержати безкоштовно гуманітарну допомогу у вигляді одягу б/в та взуття б/в. У ході комплексного обслуговування було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо послуг, що надаються територіальним центром, визначено основні потреби підопічних та надано консультації про можливість оформлення допомоги на догляд одиноким особам старше 80 років. Також розповсюджено інформаційні листи щодо вакцинації проти COVID-19, яка стартувала в нашій громаді.

Територіальний центр висловлює щиру вдячність старостам округів Мельнику Сергію Васильовичу та Опаленку Олександру Анатолійовичу за співпрацю та допомогу в організації виїзного обслуговування підопічних.

Фото без описуФото без описуФото без опису