НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ОСОБАМ ПОХИЛОГО ВІКУ В с.ХАЩУВАТЕ

  • 948

Фото без описуТериторіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайворонської міської ради нагадує про те, що на території с. Хащувате функціонує відділення стаціонарного догляду для постійного проживання. Відділення надає соціальні послуги особам похилого віку та особам з інвалідністю, які за станом здоров'я не здатні до самообслуговування, потребують постійного стороннього догляду та медичного нагляду.

Усі підопічні забезпечуються житлом, одягом, взуттям, постільною білизною, м'яким та твердим інвентарем, посудом, чотириразовим харчуванням, цілодобовим медичним та комунально-побутовим обслуговуванням.

Просимо звернути увагу на вищезазначену категорію громадян, які проживають на території нашої громади та надати інформацію про потребу в наданні соціальної послуги стаціонарного догляду до територіального центру. Ваше відповідальне ставлення допоможе забезпечити якісне соціальне обслуговування вразливих категорій мешканців нашої ОТГ та їх подальше влаштування до стаціонарного відділення. За більш детальною інформацією просимо звертатися за Тел. 5 06 89 та 0678757493. Просимо поширити інформацію!