У КОМУНАЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ

  • 554

Фото без описуГайворонський комунальник  минулого тижня розпочав профілактичні роботи з ремонту водомережі міста. Як відомо, днем профілактики обрано понеділок і про відключення води повідомляється на сторінках нашої газети. Ми поцікавились, що саме ремонтували комунальники минулого понеділка.

Як нам вдалось з’ясувати,  спеціалісти з водопостачання підприємства цього дня усували прорив водомережі  біля Привокзальної площі, а також проводили заміну водомережі будинку?№97?по?вулиці Центральній.

Фото без описуТакож цими днями комунальники займались всипанням грунтових доріг міста, зокрема по вулицях Підгірній та Шевченка. Частину робіт уже зроблено. По мірі можливостей та сприятливих погодних умови всипатимуться й інші дороги міста.

Тривають роботи зі зрізання вітровальних, аварійних дерев по місту. Згідно заяв мешканців днями було проведено зрізання аварійних?дерев?по вул.?Поштовій. Комунальники з допомогою автовишки ліквідували три акації, тополю та горіх, який практично лежав на будинку. Комунальники і надалі ліквідовуватимуть аварійні дерева на території міста згідно заяв мешканців.

Максим ШУЛЬГА.

На знімку: під час ремонту водогону та зрізання аварійних дерев.