ДО УВАГИ ГАЙВОРОНЦІВ! РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ ОБЛІКОВИХ СПРАВ КВАРТИРНОЇ ЧЕРГИ

  • 1795

Фото без опису

Виконавчий комет Гайворонської міської ради повідомляє, що відповідно свого рішення  №53 від 29 травня 2018 року «Про проведення інвентаризації облікових справ квартирної черги», житловою комісією з 1 червня 2018 року розпочато роботу щодо інвентаризацію облікових справ квартирної черги.

Інвентаризація проводиться з метою уточнення інформації, щодо кількості громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем проживання та включення їх до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

     Інвентаризація облікових справ та включення громадян до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов проводиться на підставі наступних документів:

- довідки з місця проживання про склад сім'ї та реєстрацію всіх членів сім'ї, які перебувають на квартирному обліку, а також чоловіка/дружини (у разі одруження), якщо вони зареєстровані за іншим місцем проживання;

- громадяни, які винаймають житло, надають договір найму/піднайму завірений належним чином;

- копії паспортів (ст. 1, 2, 10 та всі сторінки з відмітками реєстрації) черговика та повнолітніх членів сім'ї;

- копії свідоцтв про народження дітей;

- копія свідоцтва про одруження;

- копії інших документів, які засвідчують зміни у складі сім'ї (розлучення, смерть, тощо);

 - копії довідок про присвоєння ідентифікаційного номеру всіх членів сім'ї;

- довідки з бюро технічної інвентаризації про наявність/відсутність власності у черговика, членів його сім'ї, які перебувають на квартирному обліку;

- інформаційну довідку з відділу з питань державної реєстрації про наявність/відсутність власності у черговика, членів його сім'ї, які перебувають на квартирному обліку;

- копії свідоцтв про право власності та технічні паспорти (при наявності житла у черговика або члена його сім'ї);

- довідка з місця роботи /навчання/ або з пенсійного фонду черговика та членів його сім’ї;

- документ, який дає право на включення до пільгової черги (оригінал або копія).

      Всі громадяни, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Гайворонської міської раді, зобов’язані пройти перереєстрацію для підтвердження чи спростування підстав перебування на квартирному обліку. Для проходження перереєстрації  необхідно звернутись до виконавчого комітету Гайворонської міської ради  за адресою, м.Гайворон, вул. Василя        Стуса, 30, тел. для довідок (05254) 2-17-35, 2-18-31).

Громадяни, які не пройдуть перереєстрацію та не підтвердять потребу у поліпшені житлових умов, наявність підстав для подальшого перебування на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов до 1 серпня 2018 року будуть зняті з квартирного обліку, які потребують поліпшення житлових умов.