У міськвиконкомі

  • 664

   У вівторок 29 березня відбулось третє засідання виконавчого комітету міської ради. Вів засідання міський голова Роман Волуйко.

   Одним з перших виконком розглянув питання про завершення опалювального сезону. Заслухавши доповідь заступника міського голови Олександра Штундера, зважаючи на сприятливі погодні умови, що сформувалися на території України, беручи до уваги обмеженість енергетичних ресурсів в місті виконком вирішив завершити опалювальний сезон 2015/2016 року на об’єктах соціальної сфери та в житловому фонді у разі підвищення середньодобової температури повітря упродовж трьох діб вище 8 градусів тепла. Керівникам підприємств, установ та організацій міста, у яких є на балансі житлові будинки та об’єкти соціальної сфери, прийняти відповідні рішення щодо завершення опалювального сезону 2015/2016 року.

   З метою попередження випадків і недопущення загибелі людей на водних об’єктах міста Гайворон, відповідно до закону України «Про аварійно-рятувальні служби, та керуючись Правилами охорони життя людей на водних об’єктах України, члени виконавчого комітету прийняли рішення призначити відповідальним за експлуатацію міського пляжу та рятувального посту начальника Гайворонського комунального підприємства «Гайворонський комунальник» Козлова В.С. Провести обстеження акваторії дна пляжу та отримати  Паспорт на відкриття та функціонування міського пляжу.

   Для забезпечення всенародного та увічнення героїчного подвигу захисників Вітчизни, які виявили масовий героїзм, небачену стійкість, патріотизм у жорстокій війні з фашистськими загарбниками, відстояли свободу і незалежність Батьківщини, зважаючи на необхідність посилення уваги суспільства до потреб ветеранів війни, поліпшення їх соціального захисту виконавчий комітет вирішив: визнати пріоритетними у проведенні заходів шанобливе ставлення до ветеранів війни, увічнення пам’яті про Перемогу, героїчні, бойові і трудові звитяги Українського народу, виховання у молоді патріотизму, поваги, та вдячності ветеранам за їх ратні подвиги.

   Виконком також затвердив план організаційних заходів з підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом. Ними передбачено: впорядкування?меморіалів пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, меморіальних дощок та проведення робіт з благоустрою прилеглих територій; проведення обстеження матеріально-побутових умов проживання ветеранів; проведення роботи спрямованої на посилення турботи про захисників вітчизни; матеріальна допомога ветеранам та ін.

   З метою поліпшення естетичного вигляду і експлуатаційного стану елементів благоустрою, санітарного утримання міста міськвиконком затвердив ряд заходів для проведення місячника благоустрою. Детальніше читайте у матеріалі «Стартує місячник благоустрою» на першій сторінці.

Також виконавчий комітет розглянув та прийняв відповідні рішення з інших питань.

 

Заряна Мамедова, заступник міського голови.