ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

  • 776

Фото без опису

 

 

 

 

Щиро вітаю гайворонців та гостей міта з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Пишаємося, що є громадянами великої європейської держави Україна, яка засвідчила усьому світу готовність найвищою ціною  боронити свободу, незалежність та демократію. Сьогодні мужність наших співвітчизників, їх велика віра у себе і працелюбність, наші жовто-блакитні стяги надихають небайдужі серця всього людства.

Справедлива боротьба  з агресивними планами недружелюбного сусіда , оборона  власних кордонів, територіальної цілісності, битва за мир та право рухатися європейським шляхом розвитку згуртувала націю, зміцнила наш дух,  породила плеяду українських Героїв, подвиг яких навіки увійшов в історію.

Схиляємо голову перед пам’яттю чернівчан, усіх українських воїнів-лицарів, волонтерів, мирних мешканців, які своїм життям заплатили за нашу незалежність, зупинили агресора, небезпеку тероризму та сепаратизму. Родини загиблих Героїв, учасників АТО, вимушених переселенців, наша армія потребують особливої підтримки та турботи громади. Тож будемо з честю, любов’ю, щиро виконувати наш громадський і людський обов’язок. Ми – сильна духом нація, роки випробувань зробили нас витривалими і мудрими, у нас гарні перспективи і  незламне бажання збудувати могутню Українську державу, де  найвищою цінністю будуть права і свободи людини. Переконаний,  ми переможемо у жорсткому протистоянні, бо за нами сила добра.

Спільними зусиллями ми досягнемо миру та злагоди у нашому спільному домі, будемо наполегливо працювати над втіленням наших прагнень та планів. У наших серцях серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Тож творімо разом нову історію єдиної, незалежної , могутньої України під знаменням рідного жовто-блакитного прапору та з Божим благословінням! З нагоди 26-ї  річниці Незалежності бажаю усім міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту і нових звершень на благо рідного міста і процвітаючої України.
 

Слава Україні! Героям слава!

Міський голова Роман Волуйко!