МІСЬКА РАДА НЕ ВСТАНОВЛЮВАЛА НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ!

  • 747

МІСЬКА РАДА НЕ ВСТАНОВЛЮВАЛА НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ!

ДО УВАГИ ГАЙВОРОНЦІВ!

Міська рада першого грудня на виконкомі прийняла затвердила план заходів з відзначення Новорічних та Різдвяних свят. Рішенням було передбачено, як і в попередні роки, встановити та відкрити ялинку на площі Шевченка біля районного Будинку культури.  Проте Гайворонська РДА, не беручи до уваги наміри міської ради та досвід таких робіт, самотужки розпочала підготовку конструкції для встановлення ялинки, встановила її і анонсувала відкриття в День святого Миколая районної новорічної ялинки.

Зважаючи на велику кількість звернень гайворонців до міської ради з негативними відгуками щодо встановленої ялинки, ГАЙВОРОНСЬКА МІСЬКА РАДА ОФІЦІЙНО  ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО НЕ ВСТАНОВЛЮВАЛА НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ НА ПЛОЩІ ШЕВЧЕНКА В МІСТІ ГАЙВОРОН ТА НЕ МАЄ НІЯКОГО СТОСУНКУ ДО ЇЇ ОФОРМЛЕННЯ ТА ВІДКРИТТЯ.  З усіма запитаннями щодо встановленої ялинки та її відкриття потрібно звертатись до Гайворонської районної державної адміністрації.

Водночас орган місцевого самоврядування повідомляє, що не залишить городян без святкової атмосфери на Новий рік та Різдво. В минулому році владі міста вдалось створити яскраве дійство рясно засвітивши ялинку вогнями та створивши ілюмінацію навколо неї, встановивши фотозони з підсвіченими санями та оленями, організувавши мініатюрні будиночки для малят тощо. Ми не можемо опустити цю високу планку. Тому 28 грудня на 17:00 запрошуємо гайворонців, батьків і детей, усіх бажаючих у Сквер Перемоги на дитячий майданчик. Ми створимо тут чудову атмосферу свята для дітей і дорослих, яка тішитиме усіх гайворонців і гостей міста упродовж свят.

Детальну інформацію стосовно анонсованого свята чекайте невдовзі.

Виконавчий комітету Гайворонської міської ради.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису