ПРОВОДИТЬСЯ САНІТАРНА ВИРУБКА ЛІСУ

  • 939

 

 

Вільховатське лісництво ДП "Голованівський лісгосп"  повідомляє всіх жителів району, про те що проводить  в м. Гайворон (західна частина) та с. Сулгутове санітарну вирубку дерев на основі лісорубного квитка серія 02ЛКБ  № 506520  від 2 березня 2018 року. Повідомлення про рубку надіслані в місцеві сільську і міську ради.

В рубку відведені дерева згідно вимог санітарних правил в лісах України, а саме дерева, що були пошкоджені сніголамом (зломи стовбура та крони, викорчувані дерева ін.), а також сухі та хворі дерева. Крім того вирубуються дерева, які ушкоджені верхівковим короїдом (дерева з оранжевим кольором хвої). Деревина, яка отримана від рубок реалізовується згідно чинного законодавства.  Кожен бажаючий може придбати лісопродукцію, звернувшись в контору лісництва за адресою с.Тракт вул.Центральна,7 або за тел.0674171966 - старший майстер лісу Балинський Сергій Володимирович.

 Шановні жителі району, просимо поставитися до даного заходу з розумінням, оскільки, знехтувавши санітарною рубкою на даному етапі, можна в майбутньому втратити усі наші соснові ліси.

 

Лісова охорона Вільховатського лісництва.