ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

  • 981

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з території Афганістану. Саме 15 лютого 1989 року, було закінчено, так звану, неоголошену війну, яка тривала майже 10 років і яку український народ засудив як несправедливу й жорстоку. Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей – тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав дома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять загиблих. Ми схиляємо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою. Час не підвладний викреслити з  пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували наші земляки, яким довелося нести нелегку військову службу в горах Афганістану та інших гарячих точок світу.

Переконаний, що ваш досвід, високі моральні якості, активна громадянська позиція, професіоналізм й надалі служитимуть ствердженню миру і злагоди на благодатній українській землі. У цей пам’ятний день бажаю вам міцного здоров'я, щастя і нових звершень в ім’я нашої Батьківщини-України.

Честь вам і слава!

 

Міський голова Роман ВОЛУЙКО.