ВІТАЛИ ЖІНОК ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ

  • 666

 

Фото без описуПопри розмови політиків на тему відміни святкування Міжнародного жіночого дня, свято залишається всенародно бажаним. Прихід весни і жіноча натура мають багато спільного і в такі теплі дні ранньої  весни просто хочеться дарувати жінкам квіти і тішити їх найкращими компліментами.

І яке ж святкування без культурної програми? Тож з нагоди 8 Березня в міському Будинку культури відбулись урочисті заходи. Відкрив свято міський голова Роман Волуйко. Він привітав усіх жінок Гайворона зі святом і побажав бути коханими, потрібними, залишатися берегинями сімейного вогнища і тішити усіх чоловіків своєю вродою. З нагоди свята очільник міської громади відзначив грамотами міської ради і подарунками керівників садочків міста Тетяну Свербиус, Наталію Запорощук, Наталію Латушу, Світлану Помагайбіс, директора МБК Аллу Соболенко, Фото без описукерівника танцювальних колективів МБК «Капітошка» і «Намистинки» Тетяну Нашемпу.

Концертна програма завдяки неабиякому творчому підходу організаторів та учасників не дозволяла нікому сумувати, адже на сцені цього вечора виступали: юні танцівники і танцівниці з вищезгаданих колективів «Капітошка» і «Намистинки», хореографічний колектив «Подоляночка» (кер. Л. Семенченко ), вихованці вокальних гуртків Будинку культури, гості  Віктор Трижичинський і Наталя Загоруйко у складі дуету «Два крила».  Щирим співом жіноцтво вітали  Денис Зборщук і Вікторія Бурнос,  Тетяна Панасюк і Юрій Притуляк, Алла Пономарьова і Алла Соболенко та ін. Смішили публіку юні аматори розмовного жанру зі своїми кумедними мініатюрами на тему стосунків чоловіків і жінок. За усі старання артисти отримали величезну порцію аплодисментів і щирих овацій залу.Фото без опису

***

Вітали цього дня жінок і в колективах підприємств, установ, організацій. Нам вдалось побувати в колективі КП «Гайворонський комунальник». Близько третини працівників підприємства – саме краща половина людства. І чоловіки,я к справжні джентльмени не могли не привітати своїх колег-жінок. З нагоди 8 Березня керівник підприємства Дмитро Мельник разом з іншими працівниками Фото без описувручили жінкам квіти. Для них також було підготовлено солодкий стіл і концертну програму.

Олександр ГЕРАСИМЧУК.