РОМАН ВОЛУЙКО ВІДВІДАВ ПЕРШИЙ КОНГРЕС МЕРІВ

  • 532

У понеділок, 5 грудня мери з усієї України з'їхалися до столиці, щоб поділитися досягненнями та перейняти кращий досвід у своїх зарубіжних колег. Участь в конгресі взяв і Гайворонський міський голова Роман Волуйко.

Міжнародний конгрес мерів є спільною ініціативою Агенції з питань стратегічних комунікацій та розвитку “Спільні зусилля” та Western NIS Enterprise Fund.

Ключовими темами для обговорення були глобальні тренди та інновації у місцевому розвитку, практики Smart City, урбаністика та співпраця міської влади із бізнесом і громадянським суспільством.

Метою цього заходу є формування профільної платформи для учасників, зацікавлених у питаннях місцевого розвитку. Учасники мали змогу обговорити тенденції та інновації у сфері розвитку міста, в тому числі проблеми та можливості для забезпечення прогресу та економічного зростання, обмінялися практичним досвідом серед найвидатніших мерів міст з різних країн, а також поділилися кращими історіями успіху України у різних сферах міського життя. Цьогоріч на Міжнародний конгрес мерів завітали: Володимир Гройсман – Прем’єр-міністр України; Геннадій Зубко – Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Ярослава Джонсон – Президент Western NIS Enterprise Fund, Україна.

За матеріалами Укрінформ.

На знімку: міський голова Р. Волуйко на Міжнародному конгресі мерів.