СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ДЛЯ БЕЗПЕКИ ЛЮДЕЙ І ДЕРЖАВИ

  • 593

Безпека здоров’я, життя і майна гайворонців – саме на варті цих надважливих цінностей стоять рятувальники району. Але, як це часто  в нас буває, кошти на матеріально-технічні засоби для боротьби з різними лихами виділяються або дуже мізерні, або зовсім не виділяються. Тож рятувальникам часто доводиться вишуковувати кошти на ті чи інші потреби. Так нещодавно служба постала перед проблемою зношеності пожежних рукавів та оновлення засобів зв’язку.Фото без опису

Міська рада також не стоїть осторонь питань безпеки гайворонців і саме для цього було створено програму запобігання та реагування на надзвичайні ситуації (події) техногенного та природного характеру у м.?Гайворон на 2015-2020  роки.

Відповідно?програми Гайворонська міська рада виділила кошти в сумі двадцяти тисяч гривень  гайворонській ДПРЧ-21. Нещодавно на ці кошти пожежники придбали  одинадцять водонапірних рукавів та дві нових рації. Усі засоби уже поставлені  на користування і допомагають рятувати життя, здоров’я і майно громадян і держави.

Олександр ГОРОБЕЦЬ.

На знімку: міський голова Р.?Волуйко, заступник О.?Штундер з особовим складом ДПРЧ-21 та оновлені засоби пожежогасіння та зв’язку.