ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ПИСАНОК

  • 568

 

 

Більше двох тижнів тому міська рада оголосила про проведення в місті конкурсу писанок серед дітей з нагоди Великодніх свят. На заклик відгукнулись чимало школярів з усього міста, загалом – 59 учасників.
Конкурсна комісія на засіданні в понеділок 22 квітня визначила кращі роботи. Серед головних критеріїв, за якими визначалися переможці були – використання традиційної техніки розпису писанок, охайність виробу, естетичність, використання народних орнаментів та візерунків, якість виконання візерунків, зображень.
Після довготривалих дискусій і оцінок було прийнято рішення переможцями конкурсу визнати Барабаш Злату – 1 місце, Черній Софію – 2 місце, Мельник Аліну – 3 місце. На переможців конкурсу чекає грошова винагорода. Також за креативність і творчий підхід до роботи від імені міської ради пам’ятними подарунками нагороджені учні 4-Б класу КЗ «Гайворонський ліцей №1», гурток декоративно-прикладного мистецтва ЦДЮТ «Дивоцвіт» під керівництвом Лариси Марковської та «Творчу студію» Наталії Косміної.
Секретар міської ради Олександр Ковтонюк, від імені міського голови Романа Волуйка привітав переможців та учасників конкурсу, нагородив цінними призами та подарунками і привітав з наступаючим святом Валикодня.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису