Сьогодні - День Героїв Небесної Сотні

  • 619

Шановні гайворонці!

20 лютого ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні - людей, які віддали життя за краще майбутнє для своєї країни. Їх вчинок змінив хід сучасної історії України. Завдяки їх самовідданості, патріотизму, вірі в ідеали свободи та демократії наша країна отримала унікальний шанс повністю змінитися, впевнено ступити на європейський шлях розвитку.

І сьогодні, в час змін, нашим святим обов’язком є вшанування Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на cході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.

Ми завжди будемо пишатись і берегти в серці світлу пам’ять про наших відважних співвітчизників, які віддали свої життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої держави.

Переконаний, що разом, спільними зусиллями ми змінимо країну і Україна досягне того майбутнього, про яке мріяли Герої Небесної Сотні. І це буде найкращою даниною їх світлій пам'яті.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у кожній домівці, не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

Слава Україні!

Міський голова Роман Волуйко.