УСЕ НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ

  • 638

Розпочався новий навчально-виховний рік і в садочках міста. Міський голова Роман Волуйко також не оминув увагою найменших вихованців і першого вересня завітав до них і  подарував набори посуду. Діти зустрічали гостей піснями, розвагами і танцями.

Міська рада приділяє особливу увагу стану справ у дитячих закладах міста. Так цьогоріч вперше було виділено кошти на канцелярські товари для дітей з розрахунку двісті гривень на дитину – на рік. Раніше цей тягар лягав на плечі батьків. Тепер кошти на канцелярію та інші потреби з батьків не збираються. Вони платять лише за харчування дітей. Для малозахищених верств населення діють пільги, при яких міська рада компенсує плату за харчування для дітей повністю або половину, залежно від категорій. Щодо харчування, то в цьому році воно покращилось, було збільшено його норму.

Приділяється чимала увага інфраструктурі садочків, покращенню теплозбереження. Зокрема в садочку №6 проводяться роботи з заміни твердопаливного котла, що закуплений міською радою. В дитячому садочку №4, що в західній частині міста, тривають роботи з заміни вікон та дверей на енергозберігаючі. І знову кошти виділені з міського бюджету. Влада міста приділяє чимало уваги і повністю фінансує дитсадки міста. Раніше енергозберігаючі вікна і двері були встановлені і в інших ДНЗ Гайворона.

Силами педагогічних колективів садочків та керівництва міста робиться все можливе для створення якнайкращих умов для виховання і навчання дітей, оскільки вони – наше майбутнє.

 

Юлія СІЧКАР.