ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

  • 647

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Дорогі гайворонці!

20-е лютого 2014-го року стало переломною подією віри у світле майбутнє  та надії, яка супроводжує нас, надії на краще для всього українського народу. Народ встав перед тираном і не залишився у смертельній байдужості до майбутнього своїх дітей.

«Це біль великий для кожного, хто є українцем. Тому, що Україна не пам’ятає, щоб за сучасності було стільки загиблих. То тільки умовно сотня, а їх набагато більше…».
Просто треба пам’ятати, хто вони були і за що боролись, у що вірили, знати, для чого вони померли. Згадувати та молитись, творити нове.

Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни. Тож вшануймо героїзм наших захисників, і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають наше майбутнє – майбутнє молодого підростаючого покоління.

Прийдімо у ці дні пригадати та вшанувати наших славетних Героїв Небесної Сотні на площу Героїв Майдану у Гайвороні,  схилімо голови перед їхньою пам’яттю, запалімо свічку, щоб світло Майдану не згасити та не затерти ні в нашій пам’яті, ні в наших серцях.
Згадаймо і пом’янімо хвилиною мовчання загиблих героїв Небесної Сотні!

Міський голова Роман ВОЛУЙКО.