СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

  • 718

Благоустрій

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

Аварійні дерева ліквідовано
На адресу міської ради неодноразово надходили звернення громадян, що мешкають в багатоквартирному будинку по вулиці Небесної Сотні, 43 з проханням зрізати старі високі дерева біля будинку. Осики і акації досягли такого розміру, що при негоді можуть впасти на будинок і завдати шкоди.
Тож міська рада спільно з КП «Гайворонський комунальник» на минулому тижні взялась за зріз великих вітровальних дерев. Упродовж кількох днів було ліквідовано три великих дерева. А останніми днями комунальники взялись за найскладніше, найбільше дерево. Осика в кільканадцять метрів стоїть біля гаражів і в разі падіння від негоди загрожує і багатоквартирному будинку, і приватним домоволодінням. 
Але завдяки злагодженості дій і вмінням спеціаліста Дмитра аварійне дерево було ліквідовано. Мешканці будинку висловлюють слова вдячності органу місцевого самоврядування і КП «Гайворонський комунальник» за виконану роботу.
Водночас комунальники займаються обкошуванням придорожніх смуг, газонів, парків, скверів, тривають роботи з підстригання кущів.

 

Водомережу відновлено
Будинок 35 по вулиці Кобзаря давно потерпає від аварійного стану водомережі в підвалі будинку. Металеві труби прогнили і не витримують тиску води. Через це відбуваються часті прориви водогону будинку. Проте спільними зусиллями мешканців і комунальників проблему вдалось вирішити. Було прийнято рішення, що жителі багатоквартирного будинку закуплять необхідні матеріали для заміни системи водопостачання, а комунальники виконають усі роботи з підключення. Тож цими днями працівники КП «Гайворонський комунальник» проводять роботи з ліквідації старої мережі і монтажу нової системи. Найближчим часом громадяни можуть бути спокійними за свої підвали і отримувати воду без обмежень.

Максим ШУЛЬГА.

На знімках: під час виконання робіт з ліквідації вітровальних дерев та ремонту водопроводу.