Усім, хто хоче літери складати в сенси: копірайтинг як повноцінний заробіток

  • 11

Фото без опису

 

Чи хотіли б ви роботу, яка дає можливість розпоряджатись своїм часом, забезпечуючи при цьому гарний фінансовий рівень? Якщо вам подобається писати або ви хотіли б навчитись робити це якісно і змістовно, якщо саме дистанційна робота та вільний графік для вас в пріоритеті, то короткострокова навчальна програма «Копірайтинг. Базовий курс для початківців» – те, що вам потрібно.

Курс стартує вже 28 жовтня цього року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Досвідчені лектори дадуть набір робочих інструментів для кожного етапу копірайтингу: від старту роботи над текстом і створення структури до редагування і креативних прийомів. Освоюючи курс, ви навчитесь:

- користуватися практичними інструментами копірайтингу та сторітелінгу у своїй роботі та комунікації, уникаючи помилок початківців;

- будувати чітку структуру та композицію тексту, писати на будь-які теми з різним обсягом та правильно розставляти акценти;

- використовувати стилістичні прийоми та засоби виразності;

- редагувати різні типи контенту, уникати канцеляризмів, штампів і кліше;

- створювати дієві назви, слогани, маніфести, контент для медіа, роликів, соціальних мереж, корпоративних сайтів та розсилок.

У подальшому ви зможете писати грамотні тексти для брендів, корпорацій, комерційних компаній та медіа. Освітня програма буде корисна не тільки для копірайтерів-початківців, але й для райтерів, SMMників, маркетологів, комунікаційників, навіть підприємців. Навчання відкриє перед вами широкі перспективи. Розбираючись у принципах роботи різних майданчиків та особливостях створення контенту для них, ви зможете запропонувати свої послуги за достойну оплату. Будьте певні, роботодавець готовий платити за якісний, справді ефективний результат.

         Тож не зволікайте! Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості