Оновіть свій рівень знань – і успіх за вами!

  • 21

Фото без опису

 

Ваша робота пов’язана із цифровою обробкою інформації? Якщо у вас фахова технічна освіта, ви володієте комп’ютерними технологіями, маємо пропозицію – курси цільового призначення для підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Основи комп’ютерної графіки».

Завданням курсу є формування знань та умінь, необхідних для ефективної обробки інформації, поданої в графічній формі, а також для використання комп’ютерних зображень у навчальній і професійній діяльності.

За короткий час ви опануєте методику роботи у різних графічних редакторах, принципи моделювання об’єктів, алгоритми і сучасні програмні засоби обробки графічних зображень тощо.

Навчання розпочинається 17 жовтня 2024 року і проходитиме на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Не втрачайте можливість поглибити свій досвід і розширити перспективи професійного розвитку – доєднуйтесь і розкрийте свій потенціал у цьому сегменті IT-індустрії! Акцентуємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Зацікавила інформація? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості