Бути в ресурсі в реаліях сьогодення навчають на курсах від служби зайнятості

  • 22

Фото без опису

 

Психологічна стійкість – здатність проходити крізь життєві випробування, зберігаючи при цьому психічне здоров’я та особистісну цілісність. Це вміння людини чинити опір негативним зовнішнім впливам і стресам, відновлюватися після криз та успішно розвиватися в обставинах, які швидко змінюються.

Ми живемо у бурхливі, нелегкі часи. Але вони впливають на нас по-різному. Можливо ви помітили, що одні люди виходять з кризи сильнішими, а інші опускають руки. Чому? Вся справа у психологічній стійкості.

Як же подолати внутрішній стрес та тривогу у реаліях сьогодення? Як досягти ресурсного стану та втримати його? У цьому вам допоможуть короткострокові курси цільового призначення за навчальною програмою «Психологічна стійкість особистості».

Місце проведення: Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти         

Державної служби зайнятості.

Початок занять: 24 вересня 2024 року. 

Метою курсу є теоретичні та практичні заняття, спрямовані на підвищення кваліфікації фахівців у наданні первинної психологічної допомоги дорослим та дітям, а також на опанування нових знань та вмінь громадянами для самодопомоги

в подоланні стресу, підвищеної тривожності.

З навчального курсу ви дізнаєтеся, що психологічна стійкість не є усталеною величиною, тому на неї можна впливати й розвивати її як навичку. Ви навчитеся розпізнавати відсутність або наявність стресу, опануєте практики його подолання, зрозумієте, як допомагати собі вчасно помічати і працювати зі стресовою ситуацію.

Бажаєте стати затребуваним висококваліфікованим працівником? Не пропустіть можливість досягнути нового рівня у своєму професійному та особистому розвитку.

Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

 

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості