Бажаєте лікувати хвостатих і прагнете їм допомогти?

  • 13

Фото без опису

Для вас є актуальні вакансії!

 

Щорічно другої неділі серпня в Україні святкується День працівників ветеринарної медицини. З нагоди професійного свята вітаємо представників благородного фаху! Щиро бажаємо, щоб ваша праця завжди увінчувалась лише позитивними результатами врятованих життів і здоров’я тварин!

Варто наголосити, що значимість праці ветеринарів з кожним роком зростає. Забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки продукції м’ясопереробної промисловості, кожен працівник ветеринарної медицини відвертаєте загрозу для життя та здоров’я жителів нашої країни.

Ви ветеринар і в пошуку роботи? Служба зайнятості готова допомогти! На сьогодні по Кіровоградській області налічується 13 вакансій для працівників ветеринарної медицини. Зокрема, актуальні вакансії є у Кропивницькому, Олександрії, Знам’янці, Гайвороні, Малій Висці. Заробітна плата від 8000 до 25 000 грн.

Бажаєте ознайомитися з повним переліком наявних вакансій? До ваших послуг електронні сервіси:

- сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://cutt.ly/qKFhLXK

- Єдиний портал вакансій: https://jobportal.dcz.gov.ua/

- діють телеграм-канали ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb та «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує» https://t.me/job_kid_dcz , де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії.

Є запитання? Контакти тут: http://surl.li/pacfp

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості