КОВАЛЕНКО МИХАЙЛО ВАЛЕНТИНОВИЧ

  • 39

Фото без опису

Михайло народився 11 вересня 1983 року в селі Салькове, де пройшли його перші дитячі роки. Дитинство його було нелегким — у віці всього 8 років він втратив матір. Після її смерті він переїхав до села Казавчин, де дядько взяв на себе обов'язок виховувати хлопця. Михайло продовжив навчання в Казавчинській школі. У 1999 році вступив до Бершадського професійно-технічного училища, де отримав спеціальність «Механізатор».

Його життя було непростим, але він ніколи не втрачав надії. Після закінчення училища Михайло переїхав до Одеси, де зустрів свою долю та створив сім’ю. У 2011 році народився його син, який з кожним днем все більше нагадує батька. Упродовж життя Михайло працював на різних посадах, завжди залишаючись відданим своїй родині та обов’язку. Цікавився комп’ютерною технікою, постійно щось модернізував.

З початком повномасштабного вторгнення, прийняв найвідважніше рішення — стати на захист рідної землі. З першого ж дня він приєднався до лав ЗСУ та мужньо захищав нашу країну на Донецькому напрямку. 

У березні 2024 року він одружився, щиро вірив у мирне та щасливе майбутнє. Проте 12 серпня 2024 року його життя обірвалося в бою біля населеного пункту Водяне, Донецької області. Отримані поранення виявилися несумісними з життям, і його серце перестало битися в бою за свободу України.

 

Інші статті

Всі статті