Майбутнє професії кухаря – інновації у гастрономічному мистецтві та кулінарних технологіях

  • 69

Фото без опису

 

Професія кухаря – одна з найдавніших, амбітних і творчих, завжди актуальних. Це нескінченний простір фантазії для тих, хто щиро любить готувати, кому подобається створювати нові приголомшливі смаки та відкривати маленькі дива іншим через власну кулінарну майстерність.

Бажаєте опанувати «смачний» фах? Викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть вам зануритись в атмосферу створення неперевершених страв протягом навчання за професією «Кухар (III розряд)». Заняття  розпочинаються 6 серпня 2024 року. Триватимуть – 5 місяців.

Впродовж цього часу ви освоїте: рецепти й технологію приготування страв, правила зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм, економіку й організацію громадського харчування, правила використання спеціального обладнання та багато чого іншого.

Поспішайте відкрити для себе горизонти можливостей! Наразі кулінарія стрімко розвивається, а ресторанний бізнес якісно змінює підходи до неї. В кулінарній сфері дуже цінуються креативний підхід та сміливі рішення, тому сучасні кухарі, маючи відповідний рівень підготовки, на основі класичних принципів рецептури створюють авторські шедеври і при цьому активно розробляють власні авторські твори. Справжній майстер своєї справи завжди буде користуватись шаленим попитом і ніколи не сидітиме без діла, адже професія кухаря – актуальна в будь-які часи!

За детальною інформацією звертайтесь до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Нагадуємо, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості