БАЮРА АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

  • 80

Фото без опису

Народився Андрій 24 вересня 1994 року. З ранніх років його шлях був сповнений прагнення до знань та самовдосконалення. Він навчався в Заваллівській середній школі-інтернаті з 2000 року, де проявив себе як здібний та працьовитий учень. Після закінчення дев’яти класів продовжив здобувати освіту в Кіровоградському професійному технічному училищі №8 за спеціальністю «Зварювальник».

Працював будівельником, мав золоті руки та хист творити красу з металу. Риболовля та майстрування були його улюбленими захопленнями. Андрій був людиною з великим серцем, завжди готовим допомогти тим, хто звертався до нього за підтримкою. Його емоційність, щирість та дружелюбність завжди знаходили відгук у серцях оточуючих.

9 травня 2024 року Андрій був призваний до лав Збройних Сил України. Пройшовши базову підготовку, він вирушив на передову, щоб захищати рідну землю від російського агресора.

1 липня 2024 року поблизу н.п.Сокіл, Покровського району, Донецької області, під час виконання бойових завдань розвідник-телефоніст відділення збору та обробки даних розвідки взводу управління розвідувальної роти Андрій Баюра загинув. Він віддав своє життя за нашу свободу і незалежність. У Героя залишився батько, сестра та чотири брати.

Інші статті

Всі статті