КАЛЕНИК ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ

  • 65

Фото без опису

Олександр народився 31 січня 1983 року в місті Гайворон. Виріс у теплій, люблячій родині, де його завжди навчали бути добрим, мудрим та щирим. З дитинства батьки прищеплювали йому любов до Батьківщини, що стало важливою частиною його життя.

Освіту Олександр здобував у місцевій ЗОШ №1, а після її закінчення продовжив навчання в Кіровоградському інституті сільськогосподарського машинобудування за напрямком «Інформаційні технології». 

Згодом, переїхавши до Вінниці, він створив чудову сім'ю та став турботливим батьком і люблячим чоловіком. Олександр завжди був готовий допомогти оточуючим, залишаючись вірним другом, колегою та побратимом.

Працюючи на посаді адміністратора роботи офісу у ФОП Гусак, він демонстрував непохитну відповідальність та професіоналізм. 

11 жовтня 2023 року Олександр був мобілізований до лав ЗСУ та призваний на військову службу у військову частину міста Житомир. Проходив навчання за кордоном, де отримав звання молодшого лейтенанта. Після цього його направили на службу у 87-й окремий аеромобільний батальйон, де він став командиром 2 десантно-штурмового взводу 12 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону. Він з відданістю виконував свій військовий обов’язок, захищаючи нашу країну, її свободу та незалежність.

На жаль, 3 червня 2024 року, в бою за Україну, біля міста Вовчанськ, Чугуївського району, Харківської області, Олександр загинув. 

Олександр назавжди залишиться в нашій пам’яті як щирий, добрий та відповідальний чоловік, батько, брат, син та друг. Світла пам’ять про нього житиме в серцях тих, хто мав честь знати його. 

Інші статті

Всі статті