МЕЛЬНИЧУК ІГОР ЛЕОНІДОВИЧ

  • 78

Фото без опису

Народився Ігор Леонідович 14 березня 1970 року. Навчався в місцевій ЗОШ №5. В період 1985 – 1989 років здобував освіту в Гайворонському машинобудівному технікумі. Після закінчення працював на Гайворонському тепловозоремонтному заводі, де спочатку був учнем токаря в збиральному цеху та згодом йому присвоїли 2 кваліфікаційний розряд токаря. 

Його життя було наповнене трудовими здобутками та відданістю рідній землі. З 1989 по 1991 роки проходив службу в армії. Повернувшись в місто, деякий час працював у локомотивному депо, а потім – водієм на заводі «Актан». В період 1994 – 1997 років служив в органах внутрішніх справ. З 2005 по 2007 роки працював слюсарем АВР 4 розряду в ДП «Центргаз». Певний період у різні роки працював сторожем, охоронцем на підприємствах та будівельником у місті.

З початком повномасштабного вторгнення Ігор Леонідович без вагань став на захист рідної землі. З 11 березня 2022 року ніс службу в складі 56 окремої мотопіхотної бригади в гарячих точках Донецької та Запорізької областей. За свою мужність та відданість був відзначений почесним нагрудним знаком «Ветеран війни» та «Золотий хрест», а також медаллю «За оборону рідної держави».

Але найбільша нагорода для нього була в його серці - любов до рідних, до своєї родини. Він був надзвичайно сильним і люблячим сином, чоловіком, батьком, дідусем… Його неперевершений дух, його безмежна любов до дітей назавжди залишаться у серцях тих, кого він залишив.

Старший механік-водій відділення інженерних загороджень взводу інженерних загороджень інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення військової частини А0989, старший солдат Ігор Леонідович Мельничук загинув 14 квітня 2024 року  в районі населеного пункту Богданівка, Бахмутського району, Донецької області.

Інші статті

Всі статті