КОЦЮРУБА МИКОЛА ВОЛОДИМИРОВИЧ

  • 95

Фото без опису

Микола народився 14 грудня 1986 року в селі Савранське, Одеської області. Виріс він у працьовитій та доброзичливій сім'ї, де його вчили бути чесним, справедливим та завжди приходити на допомогу іншим. Ці цінності він проніс через все своє життя.
З 1993 року Микола навчався в Пужайківській ЗОШ. Закінчивши 11 класів, одразу почав працювати. Мав хист до будь-якої роботи, особливо полюбляв техніку. Він з легкістю опановував нові навички та завжди був готовий допомогти у ремонті техніки або ж будівництві.

В 2011 році Микола переїхав до села Байбузівка, де і створив сім'ю. Він був чудовим чоловіком, безмежно любив свою сім'ю. В 2015 році переїхав на Гайворонщину, в село Солгутове. Він швидко став своїм в цьому селі, адже завжди був щирим, доброзичливим і готовим допомогти. 

В червні 2023 року був призваний до лав ЗСУ. Він розумів, що його допомога потрібна Україні, і був готовий пожертвувати собою заради миру та свободи.
Пройшовши навчання в місті Кропивницькому, він відправився на Донецький напрямок, де мужньо боровся з ворогом в складі 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура».

29 квітня 2024 року Микола загинув в районі н.п. Бердичі, Покровського району Донецької області. Загинув, як справжній Герой, захищаючи свою землю та своїх рідних.
 

Інші статті

Всі статті