Ветеранський бізнес та платформа «Зроблено в Україні» - курс на розвиток економіки

  • 36

Фото без опису

 

Сьогодні держава запроваджує чимало механізмів, які б сприяли поверненню учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей до соціалізації та реалізації себе у професійній сфері. Одним із заходів є підтримка підприємницької ініціативи цих громадян шляхом надання безповоротної, безпроцентної державної допомоги на створення або розвиток власного бізнесу.

Грант для ветеранів та членів їхніх сімей – це саме та програма, що дасть можливість не лише професійно реалізуватися та дати роботу іншим, а й, виробляючи свою продукцію та надаючи послуги, робити неоціненний вклад у розвиток економіки. На Кіровоградщині переможцями цієї програми стали 5 осіб, з них 2 учасників бойових дій та 3 членів їхніх родин. Їхні напрямки підтверджують їх безмежну любов до Батьківщини та виражають свою патріотичну належність. Підприємницька діяльність пов'язана зі створенням одягу з друкованими зображеннями патріотичного змісту, пошиттям спецодягу для виконання службових обов’язків, відкриттям кав’ярні та барбершопу із брутальною атмосферою, а також покращення транспортної логістики для доставки сировини до підприємств регіону та за його межами.

Все про грант для ветеранів та членів їхніх сімей, посилання тут

https://www.dcz.gov.ua/people/ubd

Хочете долучитися до когорти підприємців? Мрієте чи вже маєте власний бізнес, виготовляємо власну продукцію чи товар, долучайтесь до платформи «Зроблено в Україні» – майданчик постійного прямого діалогу держави та підприємців.

Використавши на своїй продукції зображення торговельної марки «Зроблено в Україні» – ви допоможете українцям виділити товари, вироблені вашим підприємством, серед подібних товарів в обігу, популяризувати їх та стимулювати внутрішній попит на них. А це неабияка інвестиція у розвиток економіки та шлях до Перемоги.

Не знаєте як приєднатися до платформи? Відвідайте сайт https://madeinukraine.gov.ua/ та завантажте логотип, наліпки та гайд з впровадження державних інструментів.

Є питання щодо участі в урядовій програмі «Власна справа»? Телефонуйте за номером +38 (093) 478 70 81.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості