КИЯШКО ІГОР ЮРІЙОВИЧ

  • 14

 

Фото без описуНародився Ігор 02 лютого 1993 року в великій, люблячій родині. Він був найменшим серед братів та сестер, котрі завжди оточували його теплом та піклуванням. В період 2000-2009 рр. навчався в місцевій ЗОШ №5, де засвоїв перші життєві навички. Після закінчення школи працював вантажником. 

Власну родину Ігор створив у 2013 році, в якій народилося двоє чудових діток. Його життя було наповнене працею та любов'ю до рідних. Здебільшого займався будівництвом у Німеччині та Польщі, адже мав золоті руки, та був професіоналом в цій справі. Проте перед початком війни він все ж повернувся в Україну. 

09 листопада 2022 року був прийнятий на військову службу в 77-му окрему аеромобільну бригаду. 
05 березня 2023 року,  внаслідок артилерійського обстрілу противника поблизу населеного пункту Бахмут (Донецької області), у бою за Україну, її свободу і незалежність, за мрію кожної дитини про мирне та щасливе майбутнє, стрілець-снайпер 4 аеромобільного відділення 2 аеромобільного взводу 11 аеромобільної роти 4 аеромобільного батальйону Ігор Кияшко загинув.

«Він був доброзичливою, веселою людиною, завжди готовою прийти на допомогу. Обожнював діток і з радістю проводив з ними час. Творча душа, його руки майстерно вишивали бісером, що, як він говорив, заспокоювало його» саме таким він назавжди залишиться в пам’яті та серці кожного

Інші статті

Всі статті