КОНКУРС МІНІГРАНТІВ ВІД БФ "ЖІНОЧІ МОЖЛИВОСТІ В УКРАЇНІ"

  • 79

Фото без опису

Підприємицям Кіровоградщини пропонують взяти участь у конкурсі мінігрантів від благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні». Він проводиться на території нашої та Вінницької областей.

Мета конкурсу: підтримка та розвиток місцевого підприємництва шляхом надання грантів жінкам, які продовжують вести свій бізнес в умовах воєнного стану, бажають зміцнювати та розвивати власну справу. 

💵 Розмір гранту: 70 000 грн. 

Сума гранту складатиметься з заявленої суми для придбання обладнання та суми податків (ПДФО та військовий збір). Наявність співфінансування буде перевагою у конкурсному відборі. Грантові кошти можуть бути використані тільки на придбання необхідного обладнання для роботи або розширення бізнесу. 

❓Хто має право брати участь у конкурсі: жінки, що мешкають на території Вінницької або Кіровоградської області та мають працюючий бізнес (від 6 місяців та більше), зареєстровані, як фізична особа-підприємець у цих областях, або релокували бізнес після 24 лютого 2022 року на територію цих областей та мають підтверджений статус внутрішньо переміщеної особи. 

❗️Основні умови конкурсу: заявниці повинні мати чіткий план розвитку та розширення свого бізнесу, а також впродовж 6 місяців з моменту отримання грантової підтримки від Фонду створити мінімум одне нове робоче місце. 

🚫 В конкурсі не можуть брати участь жінки-підприємиці, які отримали грант від Фонду впродовж минулого року. 

📆 Дедлайн подання заявки: 31.03.2024 р. 

Проект мінігрантів проводиться за підтримки The Jewish Federations of North America (Федерації єврейських громад Північної Америки).
Детальніше про процес подачі заявок за посиланням (https://wo-ua.org/projects/rehlament-provedennia-konkursu-minihrantiv-blahodiynoho-fondu-zhinochi-mozhlyvosti-v-ukraini/?fbclid=IwAR2AuOLUiCrZLto5WGa7B3vAlVLO3TTULZOeS1eJwzcXBSjPq2dvUDWInRE)

✉️ Контакти фонду: Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, проспект Поштовий 1, офіс 402 fund.wo.ua@gmail.com +38 067 801 73 85