Профілактичний рейд «Дитина в родині»  

  • 33

Фото без опису

 

            З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності,  створення належних умов для забезпечення реалізації права  кожної дитини на виховання в сім’ї,  11березня 2024 року спеціалістами служби у справах дітей міської ради  разом з інспектором ювенальної превенції відділення поліції №1 (м.Гайворон)  Голованівського   РВП ГУНП в Кіровоградській області  та фахівцем з соціальної роботи КЗ «Гайворонський міський центр соціальних служб»  проведено профілактичний рейд «Дитина в родині» у селах громади: Берестяги, Червоне, Вікнина та  12 березня    в селі Тополі.
         У ході проведення рейду здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 5 родин, в яких виховується 15 дітей, які перебувають  на обліку у службі у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально - профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній  час.
        Служба у справах дітей    наголошує, шановні батьки, будьте уважними до своїх дітей, відповідальними, приділяйте більше уваги їх проблемам та побутовим умовам в яких живуть ваші діти!