МИКИТЮК ВАЛЕНТИН ДМИТРОВИЧ

  • 58

Фото без опису

Народився Валентин 15 жовтня 1991 року в місті Гайворон. Відвідував місцеву ЗОШ №1, де відзначався своєю відповідальністю та спокоєм. Після закінчення школи продовжив здобувати освіту в Гайворонському професійному аграрному ліцеї, де отримав професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, водія автотранспортних засобів та слюсаря з ремонту сільськогосподарської техніки. Згодом відправився на військову службу.

 

З 2018 року Валентин працював на посаді електромонтера в КП «Гайворонський комунальник», а з 2021 року був переведений на посаду електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування. Згодом працював в Гайворонському тепловозоремонтному заводі.

 

24 жовтня 2023 року Валентин відправився на захист держави в складі 4-го окремого стрілецького батальйону. Служив на посаді гранатометника третього піхотного відділення другого піхотного взводу другої піхотної роти.

 

Загинув Валентин 25 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання в зоні бойових дій біля населеного пункту Уманське, Покровського району, Донецької області.

Інші статті

Всі статті