КОЦАН ПЕТРО ПЕТРОВИЧ

  • 110

Фото без опису

Народився Петро 29 січня 1980 року та провів своє дитинство в місті Гайворон. Відвідував міську ЗОШ №1. Після закінчення 10 класів продовжив навчання в Центральноукраїнському національному технічному університеті (колишній КІСМ) за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». 
В 2001 році, у пошуках нових можливостей, Петро переїхав до Києва, де згодом зустрів свою кохану та створив родину. В 2011 році, коли народилася їхня донечка, він з радістю віддався батьківству. Петро завжди був пильним батьком та відданим чоловіком. Впродовж життя займався різними видами діяльності, зокрема, працював експедитором в інтернет-магазині F.ua, також спробував себе у будівництві та водійській справі. Полюбляв рибалити та читати книги.
З початком повномасштабного вторгнення перш за все кинувся рятувати сім’ю, вивізши їх зі столиці в більш безпечне місце. У листопаді 2023 року добровольцем відправився захищати державу. Мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність стрілець 1 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 9 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону військової частини А0284 солдат Петро Коцан загинув 13 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Красногорівка, Покровського району, Донецької області.

Інші статті

Всі статті